Úvod » Aktuálně

Vyhodnocení dotazníků - prosinec 2022

Vážení rodiče, milí žáci,

děkuji všem, kteří vyplnili dotazníky a tak nám poskytli zpětnou vazbu. Myslím, že výsledky jsou výborné a mám z toho velkou radost. Určitě máme nové podněty k přemýšlení a řešení. 

.    Slabší hodnocení mají obědy ve školní jídelně, ale ani to není špatné. Pouze 8 žáků z 98 napsalo, že jim nechutná, 64 žáků uvedlo, že většinou ano a 26 dětem v jídelně chutná. Zákonní zástupci uvedli, že nechutná 10 dětem a 1 moc ne. Naopak 58 dětem podle rodičů chutná, 6 dětem občas. Víte, že se musíme řídit normami a plnit potravinový koš. Není možné vařit jen jídla, která jsou oblíbená. Bohužel velmi málo rodičů využívá možnost volby 2.oběda. Ten se vaří, když je alepoň 20 zájemců. Mezi nejoblíběnější jídla patří špagety, pizza, lívance, šišky s mákem, buchtičky se šodou, lasagne, svíčková. Nejméně oblíbené jsou ryby, fazole, houby (houbová polévka), čočka, hrachová kaše, zelí, játrová omáčka. Jsou jídla, která mají někteří rádi a jiní právě naopak (žemlovka, rajská, koprová omáčka, krupicová kaše). Pokud jde o ochucení jídla, použití koření i soli je velmi omezené (obědy jsou určené i mateřské škole). Osolit si děti mohou, když požádají učitele, kteří slánku mají. Bohužel není možné nechat děti dosolovat jídlo bez dohledu.

     Na připomínky jsem se snažila reagovat. Děkuji za ně, i když některé mě zamrzely. Vše najdete ve vyhodnocení jednotlivých tříd.

 

                                                                                                Děkuji, mějte se hezky. Lenka Matoušovská

Publikováno: 26.01.2023

Vybíráme z fotogalerie

05.11.2018
Halloween