Úvod » Fotografie

NOVÁ VES 1. a 5. TŘÍDY

Datum: 17.06.2021, Autor: Ivan Kožíšek a Marcela Skalická

Milí zákonní zástupci dětí, vážení příznivci naší školy.

  • Zotavovací pobyt v Nové Vsi nad Nisou 1.A, 1.B a 5. třídy se velmi vydařil. Krásné počasí nás provázelo po celou dobu. Děti zaslouží pochvalu za chování. Byly pochváleny panem Papouškem v penzionu, paní průvodkyní na magistrátu, na výstavě lyžování a v dílničkách bižuterie. Kluky z páté třídy zvláště ještě chválím za pomoc prvňáčkům s kufry do pokojů a zpět do autobusu. Jste skvělí. Děkujeme.
  • Navštívili jsme centrum Liberce a DinoPark, který jako jediný u nás je uvnitř, provazové centrum, 4D kino a další atrakce byly prostě skvělé. Pobyt v Liberci jsme zakončili oblíbenou návštěvou nejmenovaného zařízení, které je zaměřeno na stravování. Prvňáčci si užili zvířátka v liberecké ZOO. Viděli jsme společně s prvními třídami tanky, které jinak nemáme možnost dnes již vidět. Někteří z nás se dokonce chystají 24. nebo 25. července 2021 na jízdy tanků. Dalším navštíveným místem byl Jablonec nad Nisou a jeho magistrát. Zdejší jízda oběžným výtahem zvaným Páternoster byla opravdu zážitkem. Z vyhlídky na Jablonec byl nádherný výhled. Děkujeme pracovníkům infocentra, že nás na ní vzali i mimo otevírací dny a také za výstavu o lyžování. Naprosto úžasná byla dílnička jablonecké bižuterie, kde si děti mohly vyrobit několik náramků. Procházka kolem přehrady Mšeno jen završila skvělý den v Jablonci. Prvňáčci navštívili rozhlednu Nisanka a pramen Nisy, také hráli hry cesta za pokladem a o třídění odpadu, které pro ně paní učitelky s paní vychovatelkou připravily.  Závěrečný fotbalový zápas mezi Spartou a Slavií ve fotbale skončil i po penaltách nerozhodně.
  • Jako vedoucí školy v přírodě děkuji majitelům penzionu Maják za výbornou kuchyni a spolupráci. Všem dospělým za přátelskou atmosféru a odvedenou práci, byli jste všichni výborní. Dále děkuji zákonným zástupcům za sladkosti na odměny a samozřejmě dětem. Byly jste skvělé.
  • ​Mgr. Ivan Kožíšek.

Vybíráme z fotogalerie

05.11.2018
Halloween